|
Antipasti caldi | warm
- Melanzane alla Parmigiana -
Aubergines gegratineerd in de oven, afgewerkt met verse tomatensaus,
fijne Parmigiano-schilfers en verse basilicum.
veggie
VG € 18
- Sauté di cozze e vongole -
Gebakken mosselen en vongole (venusschelpen) in een licht pittige
tomatensaus, verrijkt met een huisgemaakte visfumet en geserveerd met
typische knapperige broodvellen uit Sardinië.
VG € 22
- Crocchette al Parmigiano -
Huisgemaakte kaaskroketten met Parmigiano, geserveerd met een
frisse jonge sla met balsamico en extra vierge olijfolie.
veggie
VG € 16
|
Antipasti freddi | koud
- Antipasto Villa Belvedere -
Proefjes van huisgerookte zalm en tonijn,
dun gesneden rundscarpaccio met rucola en fijne Parmigiano-schilfers
en Caprese met romige buffelmozzarella, tomaten en rucola.
VG € 24
- Carpaccio Villa Belvedere -
Dun gesneden rundscarpaccio met verse rucola, gebakken artisjokken, verse champignons,
geroosterde pijnboompitten, fijne Parmigiano-schilfers en een vleugje truffelolie.
VG € 19
- Vitello Tonnato -
Dun gesneden kalfsgebraad geserveerd met een huisgemaakte tonijnsaus,
verfijnd met Sardijns fleur de sel, een scheutje extra vierge olijfolie en kapperappeltjes.
VG € 19
- Burrata con Prosciutto di Parma -
Romige burrata geserveerd met dun gesneden Parmaham, op een bedje van gegrilde
aubergines en courgettes, met “Taggiasche” olijven, kerstomaatjes en basilicum.
VG € 17
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
|