De kaart


Zeebaars & gamba's... Kwaliteit zwemt rond in uw bord.
 

Pesci | Visgerechten

-Filetto di spigola agli aromi-
Gebakken zeebaarsfilet met look, tijm, olijven, pijnboompitten
en kerstomaatjes in witwijnsaus met verse visfumet
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” - Verdicchio uit Marche
HG € 28,00

-Scampi dello Chef-
Scampi's geflambeerd in cognac, met look, paprika
en courgettes in tomatensaus
Wijnsuggestie: “Gavi” BIO - Cortese uit Piemonte
HG € 26,00

-Gamberoni Cardinale-
Reuze gamba's met look, basilicum en kerstomaatjes
in een witte wijnsaus met verse visfumet
Wijnsuggestie: “Iselis” - Nasco uit Sardinië
HG € 32,00
 

Visgerechten worden opgediend met seizoengroenten
& als bijgerecht: pasta of frieten naar keuze

Om u een vlottere bediening te kunnen bieden,
aanvaarden wij max. 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Dank u voor uw begrip!

Heeft u allergieën? Vraag naar onze allergenenkaart

Ikon - Grafisch bureau