De kaart
"I consigli dello Chef"
Suggesties van de Chef
Voorgerechten
- Capesante con Scampi e Vongole in Crema di Porri -
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvruchten met scampi's
en vongole op een romige preisaus
VG € 24
- Burrata con Funghi e Crema di Tartufo -
Burrata gevuld met een romige truffelcrème op een bedje van
boschampignons met geroosterde hazelnoten en pompoencrème
VG € 19
Pasta's
- Ravioli con Scampi, Vongole, Zucchine e Pesto -
Ravioli gevuld met scampi's met vongole, scampi's
en courgettes in een verse pesto saus.
HG € 26
- Malloreddus alla Campidanese -
Typische Sardische pasta met gehakt van verse worst, W
saffraan en zuiderse aroma's in een verse tomatensaus
HG € 22
Visgerecht
- Zuppa di Pesce alla Sarda -
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba's, scampi's, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
HG € 38
Pizza
- Pizza Contadina -
Pizza met tomatensaus, mozzarella, gebakken boschampignons,
Italiaanse pancetta, Burrata en truffelcrème.
€ 26
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s