De kaart


 

Menu Villa Belvedere


Voorgerecht naar keuze uit:

Carpaccio Villa Belvedere
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, gebakken artisjokken, 
geroosterde pijnboompitten, champignons en schilfers van parmigiano
Supplement verse truffel € 5,00
Wijnsuggestie: “Solemnis”- Primitivo del Salento uit Puglië


Caprese con Mozzarella di Bufala
Buffelmozzarella met tomaten op een bedje van rucola
met verse basilicum en olijfolie extra vergine
Wijnsuggestie: “Gavi” BIO - Cortese uit Piemonte

Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide
tonijnsaus, fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” - Verdicchio uit Marche


Hoofdgerecht naar keuze uit:

Tagliatelle al Salmone e Zucchine
Tagliatelle met huisgerookte zalm en courgettes in een
romige tomatensaus met verse kaas
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” - Verdicchio uit Marche

Ravioli ai Funghi Porcini
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met salie in een romige
truffelsaus met eekhoorntjesbrood en schilfers van parmigiano 
Supplement verse truffel € 5,00
Wijnsuggestie: “Il Manto” BIO - Nero d'Avola uit Sicilië


Filetto di Spigola agli Aromi
Gebakken zeebaarsfilet met look, tijm, olijven, pijnboompitten 
en kerstomaatjes in witte wijnsaus met verse visfumet
Opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” - Verdicchio uit Marche

Scaloppine di Vitello alle Verdure Gratinate
Gebakken kalfslapjes, met mozzarella gegratineerde
courgettes en aubergines in een tomatensaus
Opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten
Wijnsuggestie: “Il Manto” BIO - Nero d'Avola uit Sicilië


met als hoofdgerecht pasta € 34
met als hoofdgerecht vis ov vlees € 39

Heeft u allergieën? Vraag naar onze allergenenkaart
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 

Ikon - Grafisch bureau