De kaart


Menu Villa Belvedere


 

Voorgerecht naar keuze:

Carpaccio Villa Belvedere
Dun gesneden rundscarpaccio met verse rucola, gebakken artisjokken, verse champignons,
geroosterde pijnboompitten, fijne Parmigiano-schilfers en een vleugje truffelolie.
 
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsgebraad geserveerd met een huisgemaakte tonijnsaus,
verfijnd met Sardijns fleur de sel, een scheutje extra vierge olijfolie en kapperappeltjes.
 
Burrata con Prosciutto di Parma
Romige burrata geserveerd met dun gesneden Parmaham, op een bedje van gegrilde
aubergines en courgettes, met “Taggiasche” olijven, kerstomaatjes en basilicum. 

Hoofdgerecht naar keuze:

Pennette Tonnara
Pennette met huisgerookte tonijn en gebakken aubergines,
geserveerd in een verse tomatensaus, geparfumeerd met verse munt. 

Tagliatelle al Salmone e Zucchine
Tagliatelle met huisgerookte zalm en courgettes,
geserveerd in een romige tomatensaus met verse kaas. 

Ravioli ai Funghi Porcini
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood en salie, geserveerd in een romige truffelsaus
met eekhoorntjesbrood en fijne Parmigiano-schilfers. 

Filetto di Spigola agli Aromi
Gebakken zeebaarsfilet met look, tijm, olijven, pijnboompitten en sappige kerstomaatjes,
geserveerd in een wittewijnsaus met verse visfumet, opgediend met warme groenten,
gebraden aardappelen en naar keuze pasta of frieten.
 
Scaloppine ai Funghi Porcini
Kalfslapjes met eekhoorntjesbrood, geserveerd in een romige, huisbereide vleessaus,
opgediend met warme groenten gebraden aardappelen en naar keuze pasta of frieten. 

Pizza naar keuze uit ons aanbod


Prijzen:
menu met als hoofdgerecht pasta of pizza € 38
menu met als hoofdgerecht vis ov vlees € 46



Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.

De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.

Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 
 

Ikon - Grafisch bureau