De kaart


"I consigli dello Chef"

Suggesties van de Chef


Voorgerechten

- Capesante con Scampi e Vongole in Crema di Porri -
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvruchten met scampi's 
en vongole op een romige preisaus
VG € 24

- Burrata con Funghi e Crema di Tartufo -
Burrata gevuld met een romige truffelcrème op een bedje van 
boschampignons met geroosterde hazelnoten en pompoencrème 
VG € 19


Pasta's

- Ravioli con Scampi, Vongole, Zucchine e Pesto -
Ravioli gevuld met scampi's met vongole, scampi's 
en courgettes in een verse pesto saus.
HG € 26

- Malloreddus alla Campidanese - 
Typische Sardische pasta met gehakt van verse worst, W
saffraan en zuiderse aroma's in een verse tomatensaus
HG € 22


Visgerecht

- Zuppa di Pesce alla Sarda - 
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba's, scampi's, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
HG € 38


Pizza

- Pizza Contadina -
Pizza met tomatensaus, mozzarella, gebakken boschampignons, 
Italiaanse pancetta, Burrata en truffelcrème.
€ 26


Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.

De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.

Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 

Ikon - Grafisch bureau