De kaart
“Il menu del Giovedì”
Donderdag menu
Voorgerecht naar keuze:
Burrata con Prosciutto di Parma
Romige burrata, geserveerd met fijne plakjes Parmaham, op een bedje van gegrilde
aubergines en courgettes, met “Taggiasche” olijven, kerstomaatjes en basilicum.
Crocchette al Parmigiano
Huisgemaakte kaaskroketten met Parmigiano, geserveerd met een
frisse jonge sla met balsamico en extra vierge olijfolie.
Carpaccio alla Piemontese
Dun gesneden rundscarpaccio met rucola en fijne Parmigiano-schilfers,
geparfumeerd met truffelolie.
Hoofdgerecht naar keuze:
Tagliatelle al Salmone e Zucchine
Tagliatelle met huisgerookte zalm en courgettes,
geserveerd in een romige tomatensaus met verse kaas.
Ravioli Sardegna
Ravioli gevuld met spinazie en ricottakaas, geserveerd in een
verse tomatensaus met fijne Parmigiano-schilfers en rucola.
Lasagna Classica
Klassieke lasagna met romige huisbereide Bolognesesaus,
gegratineerd met mozzarella en fijne Parmigiano-schilfers.
Scampi dello Chef
Scampi’s geflambeerd met cognac, geserveerd met courgettes, paprika
en look, in een geurige tomatensaus met een vleugje verse visfumet,
geserveerd met warme groenten en pasta of frieten naar keuze.
- Scaloppine ai Funghi Porcini -
Kalfslapjes in een rijke tomatensaus, met romige mozzarella,
olijven, kappertjes en een vleugje oregano, geserveerd met
warme groenten en pasta of frieten naar keuze.
Pizza naar keuze
Prijs:
menu met als hoofdgerecht pasta of pizza € 34
menu met als hoofdgerecht vis of vlees € 42
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s


21u30
22u00