Antipasti caldi | warm
- Melanzane alla Parmigiana -
Aubergines gegratineerd in de oven met tomatensaus
veggie
VG € 18,00
- Sauté di cozze e vongole -
Gebakken mosselen en venusschelpen
met look in een licht pikante tomatensaus
VG € 22,00
- Crocchette al Parmigiano -
Huisgemaakte kaaskroketten met parmigiano
opgediend met een frisse jonge sla met balsamico olijfolie
veggie
VG € 16
|
Antipasti freddi | koud
- Antipasto Villa Belvedere -
Proefjes van: huisgerookte zalm en tonijn,
dungesneden rundscarpaccio met rucola en schilfers van parmigiano en
caprese met buffelmozzarella, verse tomaten en rucola
VG € 24,00
- Carpaccio Villa Belvedere -
Carpaccio van rundsvlees met rucola, artisjokken, champignons, pijnboompitten
en parmezaanschilfers
VG € 19,00
- Vitello Tonnato -
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus en kapperappeltjes
suggestie van het huis
VG € 21,00
- Caprese con Mozzarella di Bufala -
Buffelmozzarella met tomaten op een bedje van rucola met verse basilicum en olijfolie extra vergine
veggie
VG € 17,00
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
|