De kaart
Zeebaars & gamba's... Kwaliteit zwemt rond in uw bord.
Pesci | Visgerechten
- Filetto di spigola agli aromi -
Gebakken zeebaarsfilet met look, tijm, olijven, pijnboompitten en sappige kerstomaatjes,
geserveerd in een wittewijnsaus met verse visfumet.
HG € 34
- Scampi dello Chef -
Scampi’s geflambeerd met cognac, geserveerd met courgettes, paprika en knoflook,
in een geurige tomatensaus met een vleugje verse visfumet.
HG € 32
- Gamberoni Cardinale -
Reuze gamba’s met look, verse basilicum en sappige kerstomaatjes,
geserveerd in een wittewijnsaus met verse visfumet.
HG € 39
Onze visgerechten worden geserveerd met warme groenten,
gebraden aardappelen en naar keuze pasta of frieten.
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.


21u30
22u00