De kaart


Suggesties van de Chef



Voorgerechten

- Carpaccio di Polpo con Insalata di Finocchi -
Carpaccio van octopus met een slaatje van venkel,
rode ui en appelsien met olijfolie en zeezout 
VG € 19

- Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei -
Langoustines gegratineerd in de oven met verse tomaatjes, 
zuiderse aroma's en parmezaanse kaas
VG € 2O

Pasta's

- Panciotti Capesante e Gamberi -
Panciotti (soort ravioli) gevuld met Sint-Jakobsvruchten en noordzeegarnalen
in een zeebaarsragout met kerstomaatjes en tijm 
HG € 28 

Fregola Sarda con Salsiccia -
Traditionele Sardijnse pastabolletjes met worstgehakt
en zuiderse aroma's in een tomatensaus
HG € 24

Vleesgerecht

- Stinco di Agnello al Barolo - 
Langzaam gegaarde lamsschenkel met brunoise van groenten en
zuiders aroma's in een Barolo-wijnsaus, opgediend met
gebraden aardappelen, warme groentjes en pasta of frieten naar keuze 
HG € 36

Dessert

- Seadas - 
Tipisch dessert uit Sardinië: gefrituurde pastei gevuld met jonge pecorinokaas
en citrus aroma's, overgegoten met honing, met een bol vanille-ijs.
€ 12



Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.

De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.

Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 

Ikon - Grafisch bureau