De kaart
Suggesties van de Chef
Voorgerechten
- Carpaccio di Polpo con Insalata di Finocchi -
Carpaccio van octopus met een slaatje van venkel,
rode ui en appelsien met olijfolie en zeezout
VG € 19
- Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei -
Langoustines gegratineerd in de oven met verse tomaatjes,
zuiderse aroma's en parmezaanse kaas
VG € 2O
Pasta's
- Panciotti Capesante e Gamberi -
Panciotti (soort ravioli) gevuld met Sint-Jakobsvruchten en noordzeegarnalen
in een zeebaarsragout met kerstomaatjes en tijm
HG € 28
- Fregola Sarda con Salsiccia -
Traditionele Sardijnse pastabolletjes met worstgehakt
en zuiderse aroma's in een tomatensaus
HG € 24
Vleesgerecht
- Stinco di Agnello al Barolo -
Langzaam gegaarde lamsschenkel met brunoise van groenten en
zuiders aroma's in een Barolo-wijnsaus, opgediend met
gebraden aardappelen, warme groentjes en pasta of frieten naar keuze
HG € 36
Dessert
- Seadas -
Tipisch dessert uit Sardinië: gefrituurde pastei gevuld met jonge pecorinokaas
en citrus aroma's, overgegoten met honing, met een bol vanille-ijs.
€ 12
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s