De kaart


"I consigli dello Chef"

Suggesties van de Chef


Voorgerechten

- Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei -
Langoustines gegratineerd in de oven met verse tomaatjes, 
zuiderse aroma's en parmezaanse kaas
VG € 24

- Carpaccio di Capesante -
Carpaccio van verse Sint-Jakobsvruchten met zeekraal,
gecaramelizeerde rode uien, fleur de sel en olijfolie 
VG € 24


Hoofdgerechten

- Tagliatelle con Scampi e Langoustine -
Tagliatelle met scampi's en langoustines met look
en kerstomaatjes in een verse visfumet
HG € 28 

- Zuppa di Pesce alla Sarda - 
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba's, scampi's, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
HG € 38

Dessert

- Seadas - 
Tipisch dessert uit Sardinië: gefrituurde pastei gevuld met jonge pecorinokaas
en citrus aroma's, overgegoten met honing, met een bol vanille-ijs.
€ 10

Driegangenmenu vanaf € 56



Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.

De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.

Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 

Ikon - Grafisch bureau