De kaart
"I consigli dello Chef"
Suggesties van de Chef
Voorgerechten
- Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei -
Langoustines gegratineerd in de oven met verse tomaatjes,
zuiderse aroma's en parmezaanse kaas
VG € 24
- Carpaccio di Capesante -
Carpaccio van verse Sint-Jakobsvruchten met zeekraal,
gecaramelizeerde rode uien, fleur de sel en olijfolie
VG € 24
Hoofdgerechten
- Tagliatelle con Scampi e Langoustine -
Tagliatelle met scampi's en langoustines met look
en kerstomaatjes in een verse visfumet
HG € 28
- Zuppa di Pesce alla Sarda -
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba's, scampi's, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
HG € 38
Dessert
- Seadas -
Tipisch dessert uit Sardinië: gefrituurde pastei gevuld met jonge pecorinokaas
en citrus aroma's, overgegoten met honing, met een bol vanille-ijs.
€ 10
Driegangenmenu vanaf € 56
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s