De kaart


Suggesties van de Chef



Voorgerecht

- Capesante con Scampi e Vongole -
Kort gebakken verse Sint-Jakobsvruchten met scampi’s en vongole,
geserveerd op een romige preisaus. 
VG € 26

- Burrata con Prosciutto di Parma -
Romige burrata geserveerd met fijn gesneden Parmaham, op een bedje van
gegrilde aubergines en courgettes, met “Taggiasche” olijven, kerstomaatjes en basilicum
VG € 19

Pasta's

- Panciotti Capesante e Gamberi -
Panciotti (ravioli) gevuld met Sint-Jakobsvruchten en Noordzeegarnalen,
geserveerd in een zeebaarsragout met kerstomaatjes en tijm 
HG € 28 

- Malloreddus alla Campidanese -
Traditionele Sardijnse pasta met worstgehakt en mediterrane aroma’s,
geserveerd in een rijke tomatensaus. 
HG € 24

Vleesgerecht

- Stinco di Agnello al Barolo - 
Lamsschenkel, traag gegaard in de oven met brunoise van groenten en mediterrane aroma’s, in een Barolo-wijnsaus.
Geserveerd met gebraden aardappelen, warme groenten en pasta of frieten naar keuze. 
HG € 36

Visgerecht

- Zuppa di Pesce alla Sarda - 
Heerlijke bouillabaisse op Sardijnse wijze met diverse vissoorten, gamba’s, scampi’s,
langoustines, mosselen en vongole in een licht pikante tomatensaus
met verse visfumet, geserveerd met krokant Sardijns brood. 
HG € 39



Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.

De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.

Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s 

Ikon - Grafisch bureau