De kaart
Suggesties van de Chef
Voorgerecht
- Capesante con Scampi e Vongole -
Kort gebakken verse Sint-Jakobsvruchten met scampi’s en vongole,
geserveerd op een romige preisaus.
VG € 26
- Burrata con Prosciutto di Parma -
Romige burrata geserveerd met fijn gesneden Parmaham, op een bedje van
gegrilde aubergines en courgettes, met “Taggiasche” olijven, kerstomaatjes en basilicum
VG € 19
Pasta's
- Panciotti Capesante e Gamberi -
Panciotti (ravioli) gevuld met Sint-Jakobsvruchten en Noordzeegarnalen,
geserveerd in een zeebaarsragout met kerstomaatjes en tijm
HG € 28
- Malloreddus alla Campidanese -
Traditionele Sardijnse pasta met worstgehakt en mediterrane aroma’s,
geserveerd in een rijke tomatensaus.
HG € 24
Vleesgerecht
- Stinco di Agnello al Barolo -
Lamsschenkel, traag gegaard in de oven met brunoise van groenten en mediterrane aroma’s, in een Barolo-wijnsaus.
Geserveerd met gebraden aardappelen, warme groenten en pasta of frieten naar keuze.
HG € 36
Visgerecht
- Zuppa di Pesce alla Sarda -
Heerlijke bouillabaisse op Sardijnse wijze met diverse vissoorten, gamba’s, scampi’s,
langoustines, mosselen en vongole in een licht pikante tomatensaus
met verse visfumet, geserveerd met krokant Sardijns brood.
HG € 39
Heeft u allergieën? Vraag aan onze kelner of
bekijk hier onze allergenen pagina.
De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen.
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s


21u30
22u00