Il Menu di San Valentino


Amuse

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel, olijfolie en kapperappeltjes

 

Voorgerecht naar keuze tussen:

Capesante con Scampi e Vongole
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvruchten met scampi's
en vongole op een romige preisaus 

Carpaccio Villa Belvedere
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, gebakken artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano

Melanzane alla Parmigiana
Aubergines gegratineerd in de oven met parmigiano,
verse tomatensaus en basilicum


Hoofdgerecht naar keuze tussen:

Tagliatelle con Scampi e Langoustine
Tagliatelle met scampi's en langoustines met look
en kerstomaatjes in een verse visfumet.

Ravioli con Scampi, Vongole, Zucchine e Pesto
Ravioli gevuld met scampi's met vongole, scampi's
en courgettes in een verse pesto saus 

Ravioli ai Funghi Porcini
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met salie in een romige truffelsaus
met eekhoorntjesbrood en schilfers van parmigiano

Zuppa di Pesce alla Sarda
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba's, scampi's, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië

Scaloppine ai Funghi Porcini
Kalfslapjes met eekhoorntjesbrood in een huisbereide vleessaus,
opgediend met een ratatouille van groenten en gebraden aardappelen.


Dessert

Pannacotta alla Fragola
Pannacotta met verse aardbeien
en coulis van bosvruchten


Prijzen:
menu met als hoofdgerecht pasta € 62
menu met als hoofdgerecht vlees € 68
menu met als hoofdgerecht vis € 72

Op vrijdag 14 Februari serveren wij enkel het Valentijnsmenu.

Deze menu kan 
ook bestelt worden op zaterdag 15 en zondag 16.
Gelieve dit te vermelden bij de reservatie.

Alvast bedankt voor uw begrip.
 

Ikon - Grafisch bureau