Il Menu di San Valentino


Aperitief

Glaasje Prosecco
vergezeld van verse oesters

Voorgerecht naar keuze

Gamberi Costa Smeralda
Gamba's met julienne van courgettes, look
en kerstomaatjes in een witte wijnsaus

Carpaccio di Bufala
Carpaccio van buffelvlees, gekookt bij lage temperatuur,
met rucola, pijnboompitten en truffelcrème

Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes

Melanzane alla Parmigiana
Aubergines gegratineerd in de oven met parmigiano,
verse tomatensaus en basilicum

Hoofdgerecht naar keuze

Tagliatelle con Scampi e Langoustine
Tagliatelle met scampi's, langoustines, kerstomaatjes,
look, peperoncino in een verse visfumet

Ravioli ai Funghi Porcini
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met salie
in een romige truffelsaus met schilfers van parmigiano

Ravioli agli Scampi con Gamberi e Pomodorini
Ravioli gevuld met scampi's met verse gamba's, kerstomaatjes
en look in een romige tomatensaus

Filetto di Spigola agli Aromi
Gebakken zeebaarsfilet met look, tijm, olijven, pijnboompitten
en kerstomaatjes in een witte wijnsaus

Filetto di Manzo alla Vincentina
Rundsfilet omringd met Italiaans spek
en een huisbereide vleessaus

Pizza naar keuze uit ons aanbod

Dessert

Il Dolce Amore
Combinatie van: Panna cotta met verse aardbeien
en een hart van chocolademousse op een hartige koek

koffie of thee

Prijzen:
Prosecco met oesters, voorgerecht, pasta of pizza, dessert, koffie € 56
Prosecco met oesters, voorgerecht, vis of vlees, dessert, koffie € 62 

Beste Klant,

op vrijdag 14 februari wordt enkel het Valentijnsmenu aangeboden,
ook op zaterdag 15 en zondag 16/2 kan u van onze Valentijnsmenu genieten.
Indien u dit wenst gelieve dit bij uw reservatie te vermelden.

Met liefde,
Villa Belvedere Team

Ikon - Grafisch bureau