De kaart


Il Menu di San Valentino


Aperitief

Glasje Prosecco
vergezeld met toastje met kaviaar en verse oester

Voorgerecht naar keuze

Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei
Langoustines gegratineerd in de oven met look en zuiderse aroma's

of

Pagliettina Grigliata con Parmigiano e Tartufo fresco
Gegrilde zachte Pagliettinakaas opgerold met spek uit Tirolo
op een bedje van boontjes, kerstomaatjes en parmezaanse kaas
Afgewerkt met schilfers van verse truffel

of

Melanzane alla Parmigiana
Aubergines gegratineerd in de oven met parmigiano
verse tomatensaus en basilicum

Hoofdgerecht naar keuze

Ravioli al Nero di Seppia con Scampi
Ravioli met inktvisinkt gevuld met schaaldieren
op een bedje van een paprikasaus met scampi's

of

Caramelle di Spek e Carota Bianca in Salsa al Tartufo
Snoepravioli gevuld met spek en pastinaak op een bedje van een
romige truffelsaus afgewerkt met verse truffel

of

Gamberoni con Coppa in salsa al Limoncello
Gamba's opgerold met coppa (typische Italiaanse charcuterie)
geflambeerd met limoncello en lime saus
opgediend met groentjes en gebraden aardappelen

of

Saltimbocca alla Romana
Kalfslapjes met Parmaham en salie in een verse vleessaus
opgediend met groentjes en gebraden aardappelen

Dessert

Panna Cotta con Macedonia di Fragole
Panna cotta met macedonia van verse aardbeien
en coulis van aardbeien
vergezeld met koffie of thee

Prijzen:
Met hoofdgerecht pasta € 56 – met vis € 68 – met vlees € 65 

Ikon - Grafisch bureau